Contactgegevens

Matrassen Foucart
Nestor de Tierestraat 145
9700 Oudenaarde
Tel.: 055/61.06.99
Fax: 055/61.06.99
Gsm: 0478/641768

Catalogus

Openingsuren

Za: 10u - 18u

Welkom bij Matrassen Foucart

Onze slaapkomfort collectie is uitgebreid tot een komplete collectie, gaande van matrassen, lattenbodems, hoofdkussens, dekbedden, overtrekken, komplete boxspring en bedden en zetelbedden.
Kortom, kant en klaar, slaapklaar!!
Een goede nachtrust is belangrijk!!
 
De vlugge, stresserenede tijdsgeest waar we met onze huidige maatschappij in leven, zorgt ervoor dat we meer aandacht dienen te besteden aan gezond slapen. Duurzame materialen en doordachte, geteste concepten, zorgen voor een kwalitatieve, intensere nachtrust. Ook hier is specialisatie en vakkennis een must. Door hierop in te spelen, hebben we reeds vele mensen gelukkiger kunnen maken. Want, wanneer je goed slaapt, leef je ook beter!!!
 
Onze produkten worden door de klant vooral geapprecieerd vanwege hun goede verhouding prijs-kwaliteit.Niet in het minst de hoge afwerkingsgraad en het feit dat we een echt Belgisch produkt met garantie leveren. Dit boezemt de klant vertrouwen in, en de zekerheid van een lange levensduur.
 
Daarnaast kunnen we aan de meest veeleisende wensen voldoen. Wie bijvoorbeeld een salon of relax wil op een bepaalde zithoogte, hardheid of met een specifieke rugglooing, zit bij ons op het juiste adres.
 
KOM GERUST ONZE WINKEL BEZOEKEN IN DE NESTOR DE TIERESTRAAT 145 TE OUDENAARDE
IEDERE DAG OPEN VAN 10U TOT 12U EN VAN 14U TOT 18U
ZONDAG, MAANDAG EN FEESTDAGEN GESLOTEN.
 
wij hopen van harte jullie te mogen verwelkomen.
 
Peter en Emmely